Modernizacija Ski centra Jahorina
Strana 11 od 16 • Delite •
Strana 11 od 16 •
1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 
Re: Modernizacija Ski centra Jahorina
na prostoru bivse Juge oduvek je bila poznata jedna skracenica u bilo kojoj vrsti administracije : FT1P ( fali ti jedan papir) koja se uvek resavala gutanjem iste uz MITOLOGIJU!!! Jos samo to treba prevesti i objasniti Italijanima!! 

suma.ker- God Member

- Broj poruka: 953
Godina: 33
Mjesto: Novi Sad
Hobi: piletina
Ski/Bord: ski
Datum upisa: 24.12.2008

I ja se slazem sa tobom SUMA-keru .Bice zica za sledecu sezonu garant, zato nemoj da brinete
:evil:
:evil:
SVOXY- Member

- Broj poruka: 124
Godina: 35
Hobi: Bord
Datum upisa: 28.12.2008
Evo ovako se to radi
http://www.skijanje.hr/hr/skijanje/clanak.php?id=20921
http://www.skijanje.hr/hr/skijanje/clanak.php?id=20921

gabrijelos- God Member

- Broj poruka: 1035
Godina: 29
Mjesto: Osijek

u ponodeljak zakazana sjednica upravnog odbora OC JAhorina. Neke stvari će se sigurno preciznije znati u utorak. Nama ostaje samo da čekamo informaciju ...

JAHORINA- Info Jahorina Forum

- Broj poruka: 2082
Godina: 41
Mjesto: JAHORINA
Hobi: SKIJANJE
počinje da postaje komično, oc-jahorina, sarajevo, država... nama skijašima ostaje samo da čekamo i na kraju da prihvatimo bilo šta, ali neka znaju da je na nama hoćemo li se skijati ili ne na toj planini.
grudva- Member

- Broj poruka: 54
Datum upisa: 28.02.2009
Ako puste u pogon nov šestosjed do početka sezone ja ću ispred njega da djelim gratis ski pass za djecu i dame.
Kritikovao sam jahorinu prije osnivanja ovog foruma i nastavljam kada neke stvari nisu ok.
Kritikovao sam jahorinu prije osnivanja ovog foruma i nastavljam kada neke stvari nisu ok.

supra- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 2046
Mjesto: Switzerland
Hobi: Jagnjetina
Ski/Bord: Burton Vapor
Datum upisa: 23.12.2008

konačno dobre vijesti.. Od agencije za javne nabavke danas je stigao odgovor koji ide u korist OC Jahorina.. U toku sjednica Upravnog odbora OC JAhorina a danas oko 17 časova imaću potpune informacije šta će biti dalje...

:roll: :oppo:
suma.ker- God Member

Khm, khm mozda i bude nesto od sestoguza za sezonu 2009/2010 

shaolin_master- Member

- Broj poruka: 99
Godina: 31
Mjesto: Beograd
Hobi: Skijanje
Ski/Bord: SKI SAMO SKI
Datum upisa: 26.12.2008
LOŠE DRUŠTVO KVARI DOBRE NAVIKE!
Ja znam šta će da bude!
Ubrzo, biće ono, potpisano je, ali... sada taj dokument treba da potvrdi neki xxx, zatim ćemo čekati još dvije sedmice, nekon čega će xxx da potpiše dokument i pristane da odobri nastavak procedure kokoj neće biti kraja, jer će se tu ponovo pojaviti neki xxxX! xxxX faktor je veoma bitan, jer bez njega oc-jahorina ne može ni da kupi mast za podmazivanje ležajeva na stubovima šestosjeda, ali kada se slože grad sarajevo, oc-jahorina i xxxX, onda će se tu pojaviti odgovorni za sve, a to jeste neki xxxvipX da potvrdi sve to, nakon čeka bi radovi trebali da krenu... 2012...
piiih, koja je ono budaletina što je napisala da će Jahorina biti prvi ski centar u evropi, jači i bolji od Alpi! Bože ima li te?
slogan: LOŠE DRUŠTVO KVARI DOBRE NAVIKE!
Ubrzo, biće ono, potpisano je, ali... sada taj dokument treba da potvrdi neki xxx, zatim ćemo čekati još dvije sedmice, nekon čega će xxx da potpiše dokument i pristane da odobri nastavak procedure kokoj neće biti kraja, jer će se tu ponovo pojaviti neki xxxX! xxxX faktor je veoma bitan, jer bez njega oc-jahorina ne može ni da kupi mast za podmazivanje ležajeva na stubovima šestosjeda, ali kada se slože grad sarajevo, oc-jahorina i xxxX, onda će se tu pojaviti odgovorni za sve, a to jeste neki xxxvipX da potvrdi sve to, nakon čeka bi radovi trebali da krenu... 2012...
piiih, koja je ono budaletina što je napisala da će Jahorina biti prvi ski centar u evropi, jači i bolji od Alpi! Bože ima li te?
slogan: LOŠE DRUŠTVO KVARI DOBRE NAVIKE!

Još nešto! Problem Jahorine nisu ti dokumenti i agencije, Laitner ili ko zna ko, nego neodgovorni ljudi, grad sarajevo, političari... na jahorinu stavljaju nos samo profiteri i guzonje, pored njih mi (vi) skijaši, kako bi zadovoljili njihova proseravanja!
Znam ja vrlo dobro da sad oni misle "lako je na riječima" ali brate mili ta njihova odluka se vuče već 5 mjeseci i ko zna koliko će se još vući!
Znam ja vrlo dobro da sad oni misle "lako je na riječima" ali brate mili ta njihova odluka se vuče već 5 mjeseci i ko zna koliko će se još vući!

evo kako sam i obećao informacija iz prve ruke:
"Nadzorni odbor je zaključio da će OC Jahorina ući u realizaciju izgradnje dva šesterosjeda i da će isti biti spremni za narednu sezonu. Zbog škripca sa vremenom ove godine će se raditi samo žičare a naredne godine će se nadograditi garaže za korpe. Ali bitno je da će biti žičare za ovu sezonu u funkciji."
Konačno dobre informacije sa Jahorine. O Svim promjenama kao i dosada bićete blagovremeno obavješteni. Evo obećajem sliku postavljanja prvog stuba...
"Nadzorni odbor je zaključio da će OC Jahorina ući u realizaciju izgradnje dva šesterosjeda i da će isti biti spremni za narednu sezonu. Zbog škripca sa vremenom ove godine će se raditi samo žičare a naredne godine će se nadograditi garaže za korpe. Ali bitno je da će biti žičare za ovu sezonu u funkciji."
Konačno dobre informacije sa Jahorine. O Svim promjenama kao i dosada bićete blagovremeno obavješteni. Evo obećajem sliku postavljanja prvog stuba...

U IME OCA I SINA I SVETOGA DUHA AMIIIIIIN!!!

suma.ker- God Member

Konacno dobre vijesti 

gabrijelos- God Member

- Broj poruka: 1035
Godina: 29
Mjesto: Osijek

Ne vjerujem dok ne vidim sopstvenim očima... 

ThunderBird- Senior Member

- Broj poruka: 493
Godina: 24
Mjesto: Derventa
Hobi: Bike, Bord, Photo
Ski/Bord: Daska 4 life
Datum upisa: 03.03.2009
Strana 11 od 16 •
1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 
Strana 11 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu