Danas je planina odnijela jedan mlad život
Strana 1 od 1 • Delite •
Danas je planina odnijela jedan mlad život
Danas oko 14,30 časova ugasio se jedan mladi život.
Naime, troje mladih i neopreznih bordera uputilo se u off road avanturu, bordanje van ski staze, u gornjem dijelu skijališta, na mjestu zvano Javorje, u reonu spust staze, u blizini "S-a", dijelu koji nije otvoren za skijaše/bordere, kada ih je sustigla i zatrpala lavina. Dva bordera su uspjela da se izvuku, jedan sa lakšim povrijedama, a drugi ne povređen, dok za mladu djevojku ( 25god.) nije bilo spasa. Djevojka je pronađena tek nakon dolaska gorske službe spašavanja Jahorina. Na lice mjesta izašao je i tužilac okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu gos. Stanko Nuić koji je zajedno sa pripadnicima CJB I.Sarajevo izvršio uviđaj. Uviđaj u toku.
Mjesto tragedije: Poginula mlada borderka na Jahorini
Naime, troje mladih i neopreznih bordera uputilo se u off road avanturu, bordanje van ski staze, u gornjem dijelu skijališta, na mjestu zvano Javorje, u reonu spust staze, u blizini "S-a", dijelu koji nije otvoren za skijaše/bordere, kada ih je sustigla i zatrpala lavina. Dva bordera su uspjela da se izvuku, jedan sa lakšim povrijedama, a drugi ne povređen, dok za mladu djevojku ( 25god.) nije bilo spasa. Djevojka je pronađena tek nakon dolaska gorske službe spašavanja Jahorina. Na lice mjesta izašao je i tužilac okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu gos. Stanko Nuić koji je zajedno sa pripadnicima CJB I.Sarajevo izvršio uviđaj. Uviđaj u toku.
Mjesto tragedije: Poginula mlada borderka na Jahorini

JLive- Member

- Broj poruka: 108
Datum upisa: 14.10.2009
Re: Danas je planina odnijela jedan mlad život
ko je djevojka?

inque- Junior Member

- Broj poruka: 14
Godina: 26
Mjesto: Sarajevo
Ski/Bord: Snowboard!
Datum upisa: 19.01.2009
inque ::ko je djevojka?
25- godišnja banjalučanka

JAHORINA- Info Jahorina Forum

- Broj poruka: 2082
Godina: 41
Mjesto: JAHORINA
Hobi: SKIJANJE
Ski/Bord: ski
Datum upisa: 24.12.2008
to pise svugdje... znaci jos nista od imena... uzas! 

inque- Junior Member

planina je to, neke se stvari trebaju poštovati i biti skoro 100% siguran u ono što radiš.... Meni je prošle sezone malo falilo da sletim niz stijenu od 20/30m i od tada više supra ne ide tamo gde mu nije mjesto.

supra- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 2058
Godina: 35
Mjesto: Switzerland
Hobi: Jagnjetina
Ski/Bord: Burton Vapor
Datum upisa: 23.12.2008

znam, ja sam prosle sedmice isla prema tamo, zaglavila se na jednom dijelu i odustala... nije tamo dobro nikako...

inque- Junior Member

gde su znakovi upozorenja da na tuda nema skijanja...... nadam se da ce tuzilac da ispise siri izvestaj u kome ce navesti da nigde nije bilo zabrane odlaska ka toj strani planine.... jadna devojka... ne znaju svi planinu i njene cudi.... po svim skijalistima na svetu ima 10000000 oznaka da je tuda zabranjeno kretanje

suma.ker- God Member

- Broj poruka: 953
Godina: 33
Mjesto: Novi Sad
Hobi: piletina
Ski/Bord: ski
Datum upisa: 24.12.2008

tuga je, svi smo je puno gotivili, bila je vrh

zidoo- Member

- Broj poruka: 103
Ski/Bord: Ride Agenda