ZAVRSNA FAZA - Postavljanje sajle, korpi i tehnicki pregled NOVIH SESTOSJEDA
Strana 14 od 18 • Delite •
Strana 14 od 18 •
1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18 
Re: ZAVRSNA FAZA - Postavljanje sajle, korpi i tehnicki pregled NOVIH SESTOSJEDA
JAHORINA ::[You must be registered and logged in to see this image.]
jahorina jel ovo korpa za nas preko 100+ ?

suma.ker- God Member

- Broj poruka: 953
Godina: 33
Mjesto: Novi Sad
Hobi: piletina
Ski/Bord: ski
Datum upisa: 24.12.2008

Re: ZAVRSNA FAZA - Postavljanje sajle, korpi i tehnicki pregled NOVIH SESTOSJEDA
Kako trenutno stoji stavari prije početka februara neće biti niti jedan šesterosjed u fumkciji. Kao što već znate šestosjed Ogorjelica I je u potpunosti završen a na šastosedu Poljice ostaje samo probni rad i za par dana i on je spreman.. Ono što koči puštanje u rad šestosjeda jesu upotrebne dozvole. Iz određenih razloga još uvjek nisu gotove upotrebne dozvole. Koa prvi razlog kašnjnja uoptrebnih dozvola jeste neformiranje komisije za tehnički prijem zbog državnih praznika. Kao drugi razlog, priča koja nezvanično kruži Jahorinom, navodi se nepsojedovanje sertifikata. Naime firma koja je radila zemljane i betonske radovo navodno nema licence te iz tog razloga nemože da se dobije upotrebna dozvola. Napominjem da je ovj drugi razlog neprovjeren....

JAHORINA- Info Jahorina Forum

- Broj poruka: 2082
Godina: 41
Mjesto: JAHORINA
Hobi: SKIJANJE
hehhehe korpa za trežnjenje

ovo je da se ubijes...
onill- Junior Member

- Broj poruka: 37
Datum upisa: 25.12.2008
Ja više stvarno ne znam šta da kažem. Svi ljudi koji su se toliko mučili da se žice postave do početka sezone, svi kojima od toga zavisi sezona (novac) i svi mi kojima je stalo do planine i dobrog skijanja, opet ispadosmo majmuni zbog toga što se nijedna stvar gore ne može uraditi do kraja i kako valja. Pa što su se ljudi uopšte smrzavali i postavljali žice da bi bile gotove prije 31.12, ako će one zbog nečijeg nerada i ljenjosti proraditi u najboljem slučaju početkom februara.
Onda je tek cijena ski-pasa totalni apsurd. Za dva stara dvosjeda i 2-3 lifta, cijena ski pasa je još i skočila od prošle godine, a faktički je samo jedan dvosjed manjka.
Nemojte pogrešno razumjeti ovu kritiku, ja stvarno obožavam Jahorinu, ali je ovo postalo frustrirajuće. Kada će konačno ljudi shvatiti da svi gosti koji gore dolaze moraju otići zadovoljni + svi ljudi koji žive od sezone moraju zaraditi koji dinar. Mora se sve to puno brže uraditi
Svaka čast svim ljudima na ovom portalu, koji daju 100% podrške kako bi Jahorina konačno postala pravi ski centar. Kritika je u potpunosti upućena raji kojima je u interesu da se bilo kakav boljitak odloži što je moguće duže
Onda je tek cijena ski-pasa totalni apsurd. Za dva stara dvosjeda i 2-3 lifta, cijena ski pasa je još i skočila od prošle godine, a faktički je samo jedan dvosjed manjka.
Nemojte pogrešno razumjeti ovu kritiku, ja stvarno obožavam Jahorinu, ali je ovo postalo frustrirajuće. Kada će konačno ljudi shvatiti da svi gosti koji gore dolaze moraju otići zadovoljni + svi ljudi koji žive od sezone moraju zaraditi koji dinar. Mora se sve to puno brže uraditi
Svaka čast svim ljudima na ovom portalu, koji daju 100% podrške kako bi Jahorina konačno postala pravi ski centar. Kritika je u potpunosti upućena raji kojima je u interesu da se bilo kakav boljitak odloži što je moguće duže
Aschen- visitor

- Broj poruka: 7
Datum upisa: 24.09.2009
@Aschen
šta reći kada si sve rekao.. rekao si kako stvari stoje, tako da nema potrebe da se izvinjavaš, to nije kritika nego konstatacija
šta reći kada si sve rekao.. rekao si kako stvari stoje, tako da nema potrebe da se izvinjavaš, to nije kritika nego konstatacija

supra- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 2046
Godina: 35
Mjesto: Switzerland
Hobi: Jagnjetina
Ski/Bord: Burton Vapor
Datum upisa: 23.12.2008

mislim da svi znamo ko su glavni i odgovorni za ovaj javašluk...ne treba ih imenovati...
onill- Junior Member

Ima li smisla pitati koje su sanse da bar taj jedan sestosed proradi u prvoj nedelji februara?
adwarf- visitor

Datum upisa: 16.01.2010
ja cekam sestosjede i pracu...ovaj vikend sam odgodio samo radi toga...a mislio sam sutra doci...a mislim i masa ljudi...
onill- Junior Member

da ne spominjem da su rekli da ce biti popust dok ne prorade nove zice
e ako ovo cita direktor OC-a
samo cu reci
e moj direktore...
e ako ovo cita direktor OC-a
samo cu reci
e moj direktore...

gabrijelos- God Member

- Broj poruka: 1035
Godina: 29
Mjesto: Osijek

ii>>>??? kakav je plan???
onill- Junior Member

misim da je od celog posla ove godine najveca greska napravljena vadjenjem jednoseda na poljicama.... boje da su njega remontovali on ima upotrenu dozvolu kao i svi ostali vremesni dvosedi a O.C bi se ove godine mogao pohvaliti jednom zicarom vise!
sramota sta se ovo radi!
mada ko gleda ovo malo u buducnost ima razloga zasto je vec sve tako kako je!
sramota sta se ovo radi!
mada ko gleda ovo malo u buducnost ima razloga zasto je vec sve tako kako je!

suma.ker- God Member

- Broj poruka: 953
Godina: 33
Mjesto: Novi Sad
Hobi: piletina

Evo danas je završen kompletno i šesterosjed Poljice. Još malo da se srede stvari oko upotrebnih dozvola i istovremeno će biti pošteni u rad oba šesterosjeda. Nezvanično, puštanje u rad se očekuje početkom februara 2010. godine... Ostaje nam još malo da se strpimo...

Sjajne vesti! Koliko je pouzdana ta nezvanicna informacija?
adwarf- visitor

Datum upisa: 16.01.2010
jos samo upotrebna???
onill- Junior Member

Strana 14 od 18 •
1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18 
Similar topics» Pesme(smisljanje pesama novih)
» TEHNICKI USLOVI ZA VOZILA U ŠAMPIONATU SRBIJE ZA 2010. GODINU
» novi zobs
» Da li neko zna?
» Postavljanje slika u profilu
» TEHNICKI USLOVI ZA VOZILA U ŠAMPIONATU SRBIJE ZA 2010. GODINU
» novi zobs
» Da li neko zna?
» Postavljanje slika u profilu
Strana 14 od 18
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu