Ko je supra? Supra je Jahorina!
Strana 1 od 1 • Delite •
Ko je supra? Supra je Jahorina!
Heeeee.... zbunio vas naslov zar ne?
Kao što većina vas zna supra je ex moderator Vip foruma, jednog od najposjećenih portala vezanih za Jahorinu!
E pa tamo više nisam supra, odnosno neke od tema koje sam ja pokrenuo sada su pripisane članu Jahorina!
Kako da vam objasnim? To jesam ja, ali se više ne zovem supra!
To je prednost jednog administratora, što može da ti nabaci zabranu, izbriše te, pa čak i da modifikuje tvoj nickname i tvoj post!
To vam je kao kad bi ja počeo da se silim i jedno jutro zateknete da se Alfa više ne zove Alfa nego Fićo, Hamer: JeepHamer, Onill: Shaquille O'Neil, Gagi: Galeb, Filipino: Filipina...
Moram da vam se pohvalim da za ovih 8 mjeseci nismo nikome izbrisali ni jedan jedini post
Ovim su dokazali svoju korektnos i zahvalnost za onih mojih 1300 poruka i 50 sati online, 5 x više od samog admina.

REKORDI SU MOJI ZVAO SE JA SUPRA ILI PINKOPALINO
Kao što većina vas zna supra je ex moderator Vip foruma, jednog od najposjećenih portala vezanih za Jahorinu!
E pa tamo više nisam supra, odnosno neke od tema koje sam ja pokrenuo sada su pripisane članu Jahorina!
Kako da vam objasnim? To jesam ja, ali se više ne zovem supra!

To je prednost jednog administratora, što može da ti nabaci zabranu, izbriše te, pa čak i da modifikuje tvoj nickname i tvoj post!
To vam je kao kad bi ja počeo da se silim i jedno jutro zateknete da se Alfa više ne zove Alfa nego Fićo, Hamer: JeepHamer, Onill: Shaquille O'Neil, Gagi: Galeb, Filipino: Filipina...
Moram da vam se pohvalim da za ovih 8 mjeseci nismo nikome izbrisali ni jedan jedini post

Ovim su dokazali svoju korektnos i zahvalnost za onih mojih 1300 poruka i 50 sati online, 5 x više od samog admina.

REKORDI SU MOJI ZVAO SE JA SUPRA ILI PINKOPALINO

supra- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 2058
Godina: 35
Mjesto: Switzerland
Hobi: Jagnjetina
Ski/Bord: Burton Vapor
Datum upisa: 23.12.2008

Re: Ko je supra? Supra je Jahorina!
Šta je lafe, gledaš, čitaš, izbriso bi, ali ne možeš... aaaaa...... 

Što se buniš, baš ti je lijepo novo ime, bolje jahorina nego haremagare 

marija- Junior Member

- Broj poruka: 41
Datum upisa: 19.02.2009
da nije bili sasavog ti bi još visio tamo, do sad bi ti i medalju dali :buehehe:
K.L.F.- Project S&S Menager

- Broj poruka: 106
supra je nervozan 

xeme- Junior Member

- Broj poruka: 23
Datum upisa: 28.03.2009
dirajte mu sve samo kasiku, viljusku i ime ne :buehehe: :buehehe: :buehehe:

xeme- Junior Member

- Broj poruka: 23
Datum upisa: 28.03.2009
pored toliko dezinformacija na tom forumu tipa laganja ljudi o visini snega pa preko uredjenosti snega posle jakog vetra jug-a ili kisa ne pada nikada a i ako pada to je pored staza a nikada po njima i sl..... Mislim Supra da su ti samo uslugu ucinili kada su te tamo preimenovali!!!! :pleasantry: Na ovom forumu je Jahorina predstavljena onakva kakva je zapravo sa svim svojim manama i prednostima zato po meni je i bolje da ti se tamo nik ni ne provlaci !poz

suma.ker- God Member

- Broj poruka: 953
Godina: 33
Mjesto: Novi Sad
Hobi: piletina
Ski/Bord: ski
Datum upisa: 24.12.2008

Hvala druže i svima vama koji ste nas podržali.
Sad da otkrijemo neka od obećanih iznenađenja.
U pripremi je portal sa ponudom smještaja i raznih aktivnisti, neke su čak i novine koje još niko ne nudi.
U pripremi je i webcam u saradnji sa veoma poznatom i uticajnom osobom na Jahorine, ali o tome ćemo kada to bude konkretizovano jer ne želim da da obećajem ništa što nije sigurno.
Oni koji su vidjeli portal, pitali su me zašto se tamo nalazi nov forum i zašto umjesto novog nisam integrisao info jahorina.
E pa razlog je samo jedan.
Info Jahorina forum pokrenut je isključivo radi druženja, razmjene informacija, ljubavi prema ovoj planini i zimskim disciplinama, a ne radi profita, neke zarade ili sl. Tako da će info-jahorina ostati to što jeste, a jahorinaxxxx turistička agencija koja će, supra garantuje, imati veoma zanimljivu ponudu i najpristupačnije cijene.

Sad da otkrijemo neka od obećanih iznenađenja.
U pripremi je portal sa ponudom smještaja i raznih aktivnisti, neke su čak i novine koje još niko ne nudi.
U pripremi je i webcam u saradnji sa veoma poznatom i uticajnom osobom na Jahorine, ali o tome ćemo kada to bude konkretizovano jer ne želim da da obećajem ništa što nije sigurno.
Oni koji su vidjeli portal, pitali su me zašto se tamo nalazi nov forum i zašto umjesto novog nisam integrisao info jahorina.
E pa razlog je samo jedan.
Info Jahorina forum pokrenut je isključivo radi druženja, razmjene informacija, ljubavi prema ovoj planini i zimskim disciplinama, a ne radi profita, neke zarade ili sl. Tako da će info-jahorina ostati to što jeste, a jahorinaxxxx turistička agencija koja će, supra garantuje, imati veoma zanimljivu ponudu i najpristupačnije cijene.

To Supraaaa....
neka si ti nama ziv i zdrav...
neka si ti nama ziv i zdrav...

alfa- Full Member