kosarkaki kamp na jahorini

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

InfoJahorina kosarkaki kamp na jahorini

Počalji od suma.ker taj Juni 22nd 2009, 22:27

Otvoren kamp Hypo three points - Jahorina 2009
Datum: 21.06.2009 21:00

PALE - Na terenima Olimpijskog centra "Jahorina" otvoren je tradicionalni, osmi po redu Međunarodni košarkaški kamp "Hypo three points - Jahorina 2009", koji će u naredna dva mjeseca okupiti više od 600 učesnika.

Organizator kampa je KK Zvijezda iz Banje Luke, generalni pokrovitelj Ministarstvo za porodicu, omladinu i sport u Vladi Republike Srpske, dok treba pomenuti i generalnog sponzora "Hypo Group Alpe Adria Bank", koja od početka prati i podržava ovo masovno okupljanje mladih košarkaša.

Učesnike kampa, koji je već u prvoj smjeni okupio 124 mlada košarkaša, pozdravili su predsjednik KK Zvijezda Neđo Macanović i, u ime domaćina, direktor OC "Jahorina" Branko Koroman, dok je uz prave ovacije dočekano obraćanje promotora, proslavljenog srpskog košarkaša i predsjednika Partizana, Predraga - Saše Danilovića.

- Partizan je prisutan u radu ovog kampa i mi ćemo i dalje, bar dok sam ja na čelu kluba, u skladu sa mogućnostima, podržavati ovu smotru - poručio je Danilović, izrazivši uvjerenje da će se okupljena djeca lijepo provesti i naučiti dosta o košarkaškoj igri.

Proslavljeni as je dodao i da druženje košarkaških nada, koje je već pretvoreno u svojevrsnu frazu, ima veoma bitno značenje, prvenstveno u pedagoškom smislu:

- Deca kroz druženje treba da stiču navike koje karakterišu grupni sport, kakav je košarka, a ovakvi kampovi ih uče i tome da ne budu egoisti i asocijalni, što je veoma bitan aspekat u razvoju jednog sportiste i ličnosti uopšte.

Trener Zvijezde i jedan od koordinatora kampa Boban Stanojević naglasio je da su se organizatori potrudili da nosioci aktivnosti u stručnom dijelu budu treneri koji važe za najbolje stručnjake sa omladinskim kategorijama, kao i da tu budu promotori koji vrijede u košarkaškom sportu:

- Sve to, uz adekvatne uslove za rad daje nam za pravo da očekujemo kako će učesnici kampa biti više nego zadovoljni.

Inače, u sklopu održavanja ovogodišnjeg kampa, već u prvoj smjeni, biće održan i seminar za košarkaške trenere iz Republike Srpske, čija je svrha licenciranje za narednu takmičarsku sezonu.
Najbolji

Predstavnik Hipo banke, generalnog sponzora kampa, Maja Komljenović istakla je da ova banka prati kamp od osnivanja:

- Zvijezda i Hipo banka prepoznali su se u zajedničkoj želji da budemo najbolji u onome što radimo. Mi smo najbolja banka na tržištu Srpske, a ova smotra je najkvalitetniji kamp i vodeća škola košarke u cijelom regionu.

suma.ker
God Member
God Member

Broj poruka: 953
Godina: 33
Mjesto: Novi Sad
Hobi: piletina
Ski/Bord: ski
Datum upisa: 24.12.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.corona-nekretnine.in.rs/

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh