Pozz..
Strana 2 od 4 • Delite •
Strana 2 od 4 •
1, 2, 3, 4 
Re: Pozz..
Supra... ja predlažem da ti nama donosiš izvještaj svakih 7 dana o svojoj težini pa da mi onda pred početak sezone sjedemo pa vjećamo (uz neko prasence od nekih 20-ak kila) da li da te pozovemo da se voziš sa nama...
Ja sam se bio pravo nakupio preko zime ali sada je startovao novi režim... prije 15 dana sam imao 83 kg, sada već imam 79...
Ja sam se bio pravo nakupio preko zime ali sada je startovao novi režim... prije 15 dana sam imao 83 kg, sada već imam 79...

ThunderBird- Senior Member

- Broj poruka: 493
Godina: 24
Mjesto: Derventa
Hobi: Bike, Bord, Photo
Ski/Bord: Daska 4 life
Datum upisa: 03.03.2009
Pozz fomurashi i Pozz za drugara Simketa koji je u vojsci, inache strastveni skijash i ljubitelj Prache, i chim bane ima da vam se pridruzi

xeme- Junior Member

- Broj poruka: 23
Datum upisa: 28.03.2009
supra ::snijeg ::Više ništa neće biti kao prije
da znaš :buehehe:
Ako ako što nas je više to bolje

Pozz novom članu
grudva- Member

- Broj poruka: 54
Datum upisa: 28.02.2009
pozz 

supra- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 2044
Godina: 35
Mjesto: Switzerland
Hobi: Jagnjetina
Ski/Bord: Burton Vapor
Datum upisa: 23.12.2008

ThunderBird ::
UPDATE:
78 kila...

ThunderBird ::ThunderBird ::
UPDATE:
78 kila...![]()
![]()
daj najedi se obolićeš pa ko će onda board vozati ....

JAHORINA- Info Jahorina Forum

- Broj poruka: 2082
Godina: 41
Mjesto: JAHORINA
Hobi: SKIJANJE
Ski/Bord: ski
Datum upisa: 24.12.2008
A ne brigaj... jedem ja dobro, samo treniram skoro svaki dan...
Sledeće sezone sam u punoj spremi tako da nema zime... nadam se nekom duelu sa Suprom i Gagi-jem
Sledeće sezone sam u punoj spremi tako da nema zime... nadam se nekom duelu sa Suprom i Gagi-jem

dragi prijatelji samo da vas sve pozdravim
nije me bilo neko vreme zbog posla i obaveza ali evo vracam se redovnom pracenju i druzenju...uz sve to uspeo sam da skinem 8.5 kg za 1.5 meseci...ja to sve pripisujem fudbalu i teretani a drugi kazu da mora da je rak...bio je to tezak period,osim dosta posla morao sam da redukujem kolenice,pitu ispod saca,corbanac,pecenje,kotlice i saceve a i jedan veliki kulen iz slavonije je ostavljen za kasnije...Jahorina,moguce je da sam gore za 9.maj pa ti se javljam da popijemo rakijicu....eto jos jednom veliki pozdrav za sve...zivi bili

nije me bilo neko vreme zbog posla i obaveza ali evo vracam se redovnom pracenju i druzenju...uz sve to uspeo sam da skinem 8.5 kg za 1.5 meseci...ja to sve pripisujem fudbalu i teretani a drugi kazu da mora da je rak...bio je to tezak period,osim dosta posla morao sam da redukujem kolenice,pitu ispod saca,corbanac,pecenje,kotlice i saceve a i jedan veliki kulen iz slavonije je ostavljen za kasnije...Jahorina,moguce je da sam gore za 9.maj pa ti se javljam da popijemo rakijicu....eto jos jednom veliki pozdrav za sve...zivi bili

alfa- Full Member

- Broj poruka: 368
Datum upisa: 25.12.2008
Pozdrav druže...
dobar si, na to dodaj da dolaze lijepi dani, kretanje, brćkanje, valjanje po travi... bićeš ko čačkalica
dobar si, na to dodaj da dolaze lijepi dani, kretanje, brćkanje, valjanje po travi... bićeš ko čačkalica

supra- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 2044
Godina: 35
Mjesto: Switzerland
Hobi: Jagnjetina
Ski/Bord: Burton Vapor
Datum upisa: 23.12.2008

alfa ::dragi prijatelji samo da vas sve pozdravim![]()
![]()
![]()
nije me bilo neko vreme zbog posla i obaveza ali evo vracam se redovnom pracenju i druzenju...uz sve to uspeo sam da skinem 8.5 kg za 1.5 meseci...ja to sve pripisujem fudbalu i teretani a drugi kazu da mora da je rak...bio je to tezak period,osim dosta posla morao sam da redukujem kolenice,pitu ispod saca,corbanac,pecenje,kotlice i saceve a i jedan veliki kulen iz slavonije je ostavljen za kasnije...Jahorina,moguce je da sam gore za 9.maj pa ti se javljam da popijemo rakijicu....eto jos jednom veliki pozdrav za sve...zivi bili![]()
![]()
AUUUUU

JAHORINA ::alfa ::dragi prijatelji samo da vas sve pozdravim![]()
![]()
![]()
nije me bilo neko vreme zbog posla i obaveza ali evo vracam se redovnom pracenju i druzenju...uz sve to uspeo sam da skinem 8.5 kg za 1.5 meseci...ja to sve pripisujem fudbalu i teretani a drugi kazu da mora da je rak...bio je to tezak period,osim dosta posla morao sam da redukujem kolenice,pitu ispod saca,corbanac,pecenje,kotlice i saceve a i jedan veliki kulen iz slavonije je ostavljen za kasnije...Jahorina,moguce je da sam gore za 9.maj pa ti se javljam da popijemo rakijicu....eto jos jednom veliki pozdrav za sve...zivi bili![]()
![]()
AUUUUU
DOBAR PRIMER ZA NEKE...NEĆEMO IH IMENOVATI..NEKA SE SAMI PREPOZNAJU

gagi- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 962
Ski/Bord: bord
taj sam

evo pozdravi i od mene za sve forumase i vidimo se opet najvjerovatnije pred sljedecu sezonu 

tanana- Member

- Broj poruka: 132
Godina: 30
Datum upisa: 16.01.2009
Strana 2 od 4 •
1, 2, 3, 4 
Strana 2 od 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu