Gde je najpovoljnije ?
Strana 1 od 2 • Delite •
Strana 1 od 2 • 1, 2 
Gde je najpovoljnije ?
U kojem se restoranu na Jahorini može fino ručati a da ne koša puno?

snijeg- visitor

- Broj poruka: 9
Datum upisa: 25.02.2009
Re: Gde je najpovoljnije ?
Sta znaci puno
Za 10€/osobi mozes se najesti ali bas najesti i popiti koju cugu
Za 10€/osobi mozes se najesti ali bas najesti i popiti koju cugu

gabrijelos- God Member

- Broj poruka: 1040
Godina: 29
Mjesto: Osijek
Ski/Bord: ski
Datum upisa: 24.12.2008

Mislio sam na cenu/kvalitet i neku preporuku gde se dobro jede a da te ne oderu.

snijeg- visitor

- Broj poruka: 9
Datum upisa: 25.02.2009
Planinska kuća, Rajska vrata... Mnogi se žale na hotel Bistricu iz nekih drugih razloga, ali zato svi hvale hranu u tom hotelu. Cijene u Bistrici mi nisu poznate pa će na to najbolje da odgovori JAHORINA.

info-jahorina- Info Jahorina Forum

- Broj poruka: 726
Hobi: web
Ski/Bord: Bord
Datum upisa: 22.12.2008

uh pa ni ja neznam cijene u bistrici, al ima dosta mjesta gdje je dobra hrana.. Cijene su gotovo ujednačene, recimo moja bi preporuka bila "seljački ručak" u restoranu krčma , cijena 12 km..

JAHORINA- Info Jahorina Forum

- Broj poruka: 2082
Godina: 41
Mjesto: JAHORINA
Hobi: SKIJANJE
Hrana....pa ovaj put sam bio malo razocaran.Pricali smo u petak i uglavnom Jahorina je rekao jednu bolnu istinu da je i kod ugostitelja trenutno na snazi pokusaj popravljanja jedne lose sezone.Naime,necu navoditi imena restorana ali desilo mi se par sledecih situacija....Narucim mesano meso u jednom meni dragom restoranu i dobijem parce pileceg filea,jednu rostiljsku kobasicu i dva cevapa sa pola kile pomfrita...praveci pauzu u subotu na stazi narucim krompir iz zara,porciju sira i prsuta i dobijem 3 ugljenisana klikera(pa bar taj krompir ne kosta nista) a sir i prsut dobijem toliko da moze da stane u mali tanjiric za kafu...mozda je vrhunac bio kada sam vidio da je vrag odneo salu i da cu ostati gladan,narucim kolenicu koja me zasiti iako nije bila posebno velika ali mi je naplaceno kao kolenica od 1,9 kg(jbg da sam toliku pojeo verovatno bi umro od pritiska,holesterola i ko zna cega jos)...
U svakom slucaju od sada uzimam savete samo od Jahorine jer ko ce bolje znati od njega...
ps U Bistrici mi je bio drugar koji kaze da je klopa bila fenomenalna i da je jedini problem bio sta izabrati i kako se obuzdati u kolicinama

U svakom slucaju od sada uzimam savete samo od Jahorine jer ko ce bolje znati od njega...
ps U Bistrici mi je bio drugar koji kaze da je klopa bila fenomenalna i da je jedini problem bio sta izabrati i kako se obuzdati u kolicinama

alfa- Full Member

- Broj poruka: 368
Datum upisa: 25.12.2008
definitivno bi umro od prejedanja...
koliko sam mogao da procenim tvoju konstituciju kolenica takvih dimenzija nema gde da stane...
koliko sam mogao da procenim tvoju konstituciju kolenica takvih dimenzija nema gde da stane...

gagi- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 962
Ski/Bord: bord
To sam i ja druze objasnjavao konobaru al ne vredi...
sad mi tek zao onog saca od prosli put
sad mi tek zao onog saca od prosli put

alfa- Full Member

Ma ljudi najbolje je napraviti pauzu pojesti toplu corbicu u Peggy-ju a onda posle zvati Hammera da nesto spremi
bolje nego u bilo kom restoranu i sto jenajbitnije za jako malo para 
bolje nego u bilo kom restoranu i sto jenajbitnije za jako malo para 

Sale- Member

- Broj poruka: 111
Godina: 25
Mjesto: Futog
Datum upisa: 25.01.2009
To jeste kada si u vikendici ili apartmanu....od ostalog smestaja vidim da svi hvale Bistricu sto se klope tice...ja se od proslog leta nisam spustio ispod 100 kila pa mi je to bas znacajan momenat tokom skijanja...

alfa- Full Member

Pitanje nije gde i kako jest nego gde je najbolje odnosno najpovoljnije. Evo kada supra bude došao na Jahorinu (2012) ima da obiđe sve ugostiteljske objekte i popiše cijene čorbica ćevapćića... na kraju ću da dam svoju ocjenu i preporuku kao michelin guide :lol:

supra- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 2058
Godina: 35
Mjesto: Switzerland
Hobi: Jagnjetina
Ski/Bord: Burton Vapor
Datum upisa: 23.12.2008

supra ::Pitanje nije gde i kako jest nego gde je najbolje odnosno najpovoljnije. Evo kada supra bude došao na Jahorinu (2012) ima da obiđe sve ugostiteljske objekte i popiše cijene čorbica ćevapćića... na kraju ću da dam svoju ocjenu i preporuku kao michelin guide :lol:
2012
nemoj tako
gabrijelos- God Member

Imam jedan prijedlog
Posto SUPRA ne moze prije 2018 kod nas, ajmo se mi skupiti pa otici mi kod njega :cincin:
Posto SUPRA ne moze prije 2018 kod nas, ajmo se mi skupiti pa otici mi kod njega :cincin:

gabrijelos- God Member

usvaja se predlog

gagi- Jahorina | Info Forum

- Broj poruka: 962