Predlažem

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

InfoJahorina Predlažem

Počalji od border taj Februar 24th 2009, 12:31

Primjetio sam da je forum, na kojem je većina vas nekada bila dio moderacije ako se ne varam i administracije, počeo maksimalno da vas kopira! Oni pet godina ništa nisu pokrenuli novo, njihov sajt se ažurira samo kada se dodaje neki novi objekat, vikendica, hotel.. kako bi odrali nekog od nas! Iz ličnog iskustva znam da na gostima zarađuju od 30% pa čak i do 60% jer se ugrađuju u cijenu objekta, ETO ZAŠTO VAM JE SKUPA JAHORINA, zbog takvih koji vam lickaju a sa strane, ma nek se....! Sad kad ste vi pokrenuli vaš projekat oni su se aktivirali kao nikada do sad, njasmiješnije je to što vas kopiraju, pogledajte samo slike, oni u zadnji pet godina nisu (na forumu) postavili toliko slika koliko su od kad ste vi počeli sa foto izvještajom stanja skijališta! Ako ste im vi sasav, supra, gagi.. okrenuli leđa onda bi neko trebao da se upita zašto? Meni je dovoljno da pročitam silne laži koje pišu tako da nema potrebe da mi odgovarate. Neka ih, neka postavljeju njihove sličice kada je "planinska idila" kako to oni vole da kažu da bi namamili goste. Pazi čuda, kako to da na njihovom forumu (od kada je nastao) ne postoji ni jedna jedina slika kao što je OVA???

Predlažem: Jedan sajt kako dolikuje sa većom ponudom smještaja! Organizovati neke žurke (NE EXIT!) a da vi stojite iza toga. Potražiti sponzore i organizovati neko takmičenje pr. snowboard najtrik/skok, ispijanje piva...
Imam ja više ideja, ali o tome ćemo preko pm da ne bi oni što brže bolje usvojili to kao njihov projekat, kao što su onaj skup hotelijera usvojili kao njihov, a gospodin Koroman im bio Gost Shocked

Toliko od mene. Pozz

border
Junior Member
Junior Member

Broj poruka: 12
Datum upisa: 30.01.2009

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

InfoJahorina Re: Predlažem

Počalji od info-jahorina taj Februar 24th 2009, 12:45

Već sam napomenuo da je toj priči kraj i da se na našem forumu o drugim neće pisati.

Mi smo InfoJahorinaNet i imamo naš projekat, koliko je on kvalitetan i da li će uspjeti pokazaće vrijeme, a to šta drugi rade je njihova stvar.

Hvala na prijedlozima, sve je to u planu, otompotom.

Zatvaram ovu temu u molbi da se više ovakve teme ne pojavljuju na www.info-jahorina.net

info-jahorina
Info Jahorina Forum
Info Jahorina Forum

Broj poruka: 726
Hobi: web
Ski/Bord: Bord
Datum upisa: 22.12.2008

Pogledaj profil korisnika http://www.info-jahorina.net

Nazad na vrh Ići dole

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu